Anunțuri

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA informează publicul călător că, în perioada 10.03.2023-20.03.2023, stația Fabrica de Bere va fi relocată

            Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA informează publicul călător că, în perioada 10.03.2023-20.03.2023, stația Fabrica de Bere va fi relocată cu aproximativ 60m spre Calea Mănăștur, în dreptul imobilului nr.116, ca urmare a lucrărilor de modernizare a străzilor Calea Moților și Calea Mănăștur.

          Aceste lucrări sunt o parte din proiectul municipalității clujene, care vizează modernizarea coridorului pe axa Est – Vest prin reducerea suprafeței carosabile, rezultând 4 benzi de circulație cu gabarit redus, 2 benzi dedicate pentru transportul public și 2 benzi pentru circulația rutieră (lățime de 3m). Calea Moților - segmentul dintre str. Mărginașă și str. Clinicilor – va avea aceeași configurație cu cea de pe Calea Mănăștur.


          Obiectivul acestui proiect vizează creșterea mobilității urbane durabile și accesibile, precum și creșterea calității vieții clujene.

          Vă mulțumim pentru înțelegere.

Ultimele Stiri
abonare newsletter