Anunțuri

Comunicat de presă privind începerea derulării proiectului „Retehnologizarea activității restaurantului DARIANA TUR SRL”

                                                                                                                                                                                                  07.03.2023

Comunicat de presă privind începerea derulării proiectului „Retehnologizarea activității restaurantului DARIANA TUR SRL”


Societatea DARIANA TUR S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează începând cu data de 08.01.2023 proiectul cu titlul „Retehnologizarea activității restaurantului DARIANA TUR SRL” în baza contractului de finanțare nr. 218/POC/411/AS, încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea capacității de reziliență și dezvoltarea activității restaurantului deținut de întreprinderea DARIANA TUR SRL. Obiectivul general al proiectului se încadrează și răspunde principalului obiectiv urmărit de Acțiunea 4.1.1 Investiții în activități productive din cadrul Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 - Axa Prioritară 4 - Prioritatea de investiții: Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și consecințelor sale sociale și pregătirea unei redresări verzi, digitale și reziliente a economiei, si anume consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor afectate de pandemia COVID-19.


Rezultatele finale în urma implementării proiectului determinate de atingerea obiectivelor general și specifice sunt:

  • Un sistem de panouri fotovoltaice hibrid pentru producere de energie electrica si un sistem de panouri solare pentru incalzirea apei calde menajere.
  • O masina de gatit, o hota profesionala, un variator de viteza electronic cu buton iluminare, un cuptor inteligent, un suport tavi cuptor, o masa frigorifica cu 3 usi, o masa inox calda tip dulap cu usi glisante, o masina taiat, o masina cuburi de gheata, o masina spalat vase, o plita clatite, un dulap frigorific cu o usa, un dulap frigorific dublu, o vitrina frigorifica pentru vinuri, un cuptor cu microunde, o friteuza, o vitrina frigorifica verticala, un espressor super-automat, o masina de spalat rufe, un uscator de rufe, un calandru de calcat cu tambur.
  • Un mijloc de transport.

Valoarea totală a proiectului este de 894.584,02 lei.Valoarea totală a finanţării nerambursabile este în sumă maximă de 527.985,96 lei, formată din:


  • Cofinanțare din FEDR/FC/FSE/ILMT în sumă maximă de 442.272,65 lei, și
  • Cofinanțare din bugetul naţional în sumă maximă de 85.713,31 lei.

Perioada de implementare a proiectului este de 12 de luni, de la data semnării contractului de finanțare până la data de 31.12.2023.        

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020


                                  Date de contact beneficiar:
                                     DARIANA TUR S.R.L.
      Sediu social: Județ Cluj, Sat Scrind-Frăsinet, Comuna Mărgău, nr.22
                  Website: http://www.pensiune-dariana.ro/ 
                            Reprezentant legal: Bogdan Silvia
                                     Telefon: +40 729 293 365
                            E-mail: info@pensiune-dariana.ro 

Ultimele Stiri
abonare newsletter