Anunțuri

Anunț privind abonamentele de transport pentru elevii cu domiciliul în Cluj-Napoca

   Încărcarea  Abonamentelor gratuite de transport pe anul școlar 2022-2023 pentru elevii  cu domiciliul stabil în Cluj-Napoca se va efectua astfel:

1. Încărcarea Abonamentului pe card


1.1 Elevii care dețin pe card Abonamentul cu 120 de călătorii/lună în Cluj-Napoca,  valabil până la 30.09.2022, pot prelungi abonamentul la toate AUTOMATELE din stații și Centrele de vânzare carduri.
Prelungirea la AUTOMATE se poate face începând cu data de 05.09.2022 până la data de 30.09.2022. După data de  01.10.2022 toate abonamentele de pe carduri se vor încărca numai la Centrele de vânzare carduri.
Instructiunile pentru prelungirea abonamentului  la Automate le găsiți atât pe site-ul nostru  https://ctpcj.ro/index.php/ro/despre-noi/stiri/tutorial-prelungire-abonament-elevi/1462/ cât și pe automate.

1.2.Elevii care dețin cardul de transport dar nu au avut abonament pe anul 2021-2022 trebuie să se prezinte la Centrele de vânzare carduri cu dovada de domiciliu(B.I,C.I-original și copie al elevului/părinte/tutore dupa caz) și Carnetul de elev vizat prin ștampila pentru noul an școlar.


1.3.Pentru elevii care nu au mai avut card, abonamentul și primul card se emit prin Unitățile de învățământ, pe baza unui Tabel pe clase însoțit de fotografiile elevilor și Cererile de emitere Card sau de la Centrele de vânzare carduri pe baza carnetului de elev, vizat prin ștampila pentru noul an școlar, dovada domiciliului,(B.I,C.I-original și copie al elevului/părintelui/tutore după caz), o fotografie recentă și Cererea de emitere Card.

COMPANIA DE TRANSPORT PUBLIC CLUJ                                        

Ultimele Stiri
abonare newsletter