Administrație

11 stații de autobuz din Cluj-Napoca vor fi modernizate. Tarcea: „Le aducem la nivelul anului 2022”

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, a anunțat că 11 stații de autobuz vor fi modernizate în curând în oraș.

11 stații de autobuz din Cluj-Napoca vor fi modernizate. Tarcea: „Le aducem la nivelul anului 2022” 11 stații de autobuz din Cluj-Napoca vor fi modernizate. Tarcea: „Le aducem la nivelul anului 2022”

 

 


Stația de autobuz de la Gară și alte 10 stații din municipiu vor fi modernizate în curând, anunță viceprimarul Dan Tarcea:

 


„Avem 11 stații de autobuz care vor fi modernizate, inclusiv stația din Grigorescu, de la Gară, din Mănăștur de la Sirena, pe Aurel Vlaicu în zona IRA... sunt în acest moment proiecte pentru 11 stații pe care urmează să le modernizăm și să le aducem la nivelul anului 2022.

Nu le-am putut face până acum pentru că a trebuit să expire contractele de concesiune și să putem elibera spațiile, astfel încât să trecem mai departe la componenta de proiect”, a spus Dan Tarcea la o emisiune radio.


Studiul de fezabilitatea a fost deja aprobat, spune viceprimarul, iar stațiile care nu au mai fost modernizate de ceva timp vor fi „actualizate la tehnologiile existente” în prezent:

„Avem deja aprobat studiul de fezabilitate pentru modernizarea acestor stații și urmează să fie întocmit proiectul pentru modernizarea lor. În cel mai scurt timp o să vedeți acțiuni concrete. Proiectele sunt standard la nivelul municipiului Cluj-Napoca.


Încercăm să standardizăm toate aceste elemente și evident să le aducem la nivelul acestui an, pentru că există stații care au fost modernizate acum 5 ani sau acum 3 ani, iar noi suntem într-o dinamică permanentă și trebuie să le actualizăm la tehnologiile existente azi”, a adăugat Tarcea.

CITEȘTE ȘI:

11 stații de transport în comun vor fi modernizate. Vezi care sunt acestea

Cluj-Napoca va avea mai multe stații de încărcare pentru mașinile electrice. VEZI locațiile

abonare newsletter