Administrație

O nouă grădiniță se va deschide în Apahida. Investiție de peste un milion de euro. GALERIE FOTO

Primarul comunei Apahida Grigore Fati a anunțat deschiderea în data de 10 ianuarie a unei noi grădinițe în Apahida. Investiția a depășit 1 milion de euro.

 

 


O grădiniță cu șase săli de grupă a fost amenajată în Apahida. Clădirea este supravegheată video, bucătările complet utilată, un loc de joacă exterior pentru copii și sisteme ăperformante de încălzire și răcire.

Grădinița „Micii Exploratori” va fi deschisă pentru părinți sau pentru orice alte persoane interesate să o vadă în ziua de joi, 6 ianuarie, între orele 15.00 – 18.00.


„Am plăcerea să vă anunț că în data de 10 ianuarie vom deschide noua grădiniță din Apahida, locație care va purta numele de Micii Exploratori. 

După o investiție ce a depășit 1 milion de euro, din care 500.000 de euro au fost finanțați prin A.F.I.R. – măsura 7.2, nouă grădiniță îi așteaptă pe copii cu șase săli de grupă cu băi individuale, un design modern și o personalizare diferită a fiecărui spațiu. Clădirea este supravegheată video, are o bucătărie complet dotată și utilată, spații conexe, un loc de joacă exterior, dar și sisteme performante de încălzire și răcire.


Noua locație are obținute toate autorizațiile necesare pentru funcționare, inclusiv autorizația I.S.U”, a transmis Grigore Fati, primarul comunei Apahida.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter