Actualitate

Se modernizează ştrandul Sun din Grigorescu

Primăria Cluj-Napoca va aloca 3,7 milioane lei din bugetul local pentru modernizarea ştrandului Sun din cartierul Grigorescu.

În şedinţa de Consiliu Local de miercuri va fi supus atenţiei consilierilor un proiect de hotărâre privind modernizarea ştrandului Sun, mai exact aprobarea indicatorilor tehnico-economici.

În urma lucrărilor, vor fi modernizate bazinul olimpic, bazinul pentru începători şi cel pentru copii. În cazul tuturor celor trei bazine, se va reface sistemul de filtrare şi clorinare a apei, vor fi înlocuite pompele de apă, pereţii şi fundul bazinelor vor fi refăcute şi placate şi va fi introdus sistem de încălzire a apei. Aleile de acces la bazine şi aleea principală vor fi refăcute cu pavaj modern, vor fi plantaţi copaci, arbuşti, flori, vor fi montate coşuri de gunoi pentru colectarea selectivă a deşeurilor şi mobilier de parc modern.


De asemenea, va fi amenajată o parcare cu 192 de locuri. Potrivit proiectului de hotărâre, lucrările vor fi realizate în trei luni. Ştrandul Sun se afă în administrarea Regiei Autonome a Domeniului Public Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter