Actualitate

FOTO: Cer primarului Emil Boc amenajarea unei rampe de acces din “Groapă” spre staţia RATUC de pe Aurel Vlaicu

De la finalul lui 2009, locuitorii din "Groapă", cartierul Mărăşti tot aşteaptă amenajarea unei rampe care să permită accesul mămicilor cu cărucioare şi a persoanelor cu dizabilităţi spre staţia mijloacelor de transport în comun de pe strada Aurel Vlaicu.

“Este ciudat cum se găsesc bani pentru tot felul de subvenţii cu tentă electorală, dar pentru problemele reale ale clujenilor niciodată nu sunt fonduri. Însă, când vine vorba despre cartierele Clujului şi problemele de aici, subit, primăria nu are bani. Primăria nu are bani pentru reparaţia podurilor, trotuarelor, pentru reabilitarea pasajelor, pentru curăţenie sau spaţii verzi. În schimb, primăria are bani pentru concerte şi petreceri”, spun reprezentanţii PNL Cluj-Napoca.

Aceştia i-au solicitat primarului Emil Boc să dispună amenajarea unei simple rampe de acces, astfel încât persoanele cu dizabilităţi sau mămicile cu cărucioare să nu mai fie nevoite să se deplaseze până la următoarea staţie (de la Arte Plastice) pentru a folosi mijloacele de transport în comun.


“Soluţia tehnică nu este atât de complicată pe cât pare, întrucât scările, primele scări dinspre oraş - de lângă “Şapca lui Ceauşescu” nu sunt atât de înclinate şi permit amenajarea unei astfel de rampe”, au precizat aceştia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter