Administrație

Lucrări de întreținere pe drumul care asigură legătura dintre comuna Călărași cu municipiul Turda

Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere pe drumul județean DJ 161B Călărași – Călărași Gară.

Lucrări de întreținere pe drumul județean DJ 161B Călărași – Călărași Gară/Foto: Consiliul Județean Cluj – comunicat de presă Lucrări de întreținere pe drumul județean DJ 161B Călărași – Călărași Gară/Foto: Consiliul Județean Cluj – comunicat de presă

 

 


Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere pe drumul județean DJ 161B Călărași – Călărași Gară. Acestea au drept principal scop asigurarea unei circulații rutiere normale, în condiții de deplină siguranță. 

 


Lucrările vizează sectorul în lungime de peste doi kilometri situat între pozițiile kilometrice 39+377 și 41+456.

„Continuăm să intervenim pe cât mai multe drumuri județene, astfel încât la nivelul întregului județ circulația rutieră să se deruleze în condiții optime. Urmare a acestor lucrări, vom asigura locuitorilor din zonă un acces rapid și facil către municipiul Turda, cel mai important centru urban din acest areal”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe. 


În această etapă se execută lucrări de plombare a gropilor cu îmbrăcăminți asfaltice și de tratare a burdușirilor și a tasărilor. Anterior, au fost executate lucrări de asigurare a scurgerii apelor prin curățarea șanțurilor și a rigolelor.

De asemenea, urmează a fi derulate operațiuni constând în aducerea la profil a acostamentelor, completarea de acostamente, colmatarea rosturilor și reprofilarea drumurilor laterale cu cilindrare și adaos de material.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Peste 300 km de drumuri intră în reparație anul acesta

Lucrări de întreţinere pe drumul care leagă zonele turistice Mărișel, Someșu Rece, Băișoara și Buru

Lucrări de întreținere pe drumul județean care leagă Filea de Jos de Săcel

abonare newsletter