Administrație

Emil Boc: „Am văzut mucuri de țigări pe plaja de pe malurile Someșului. Atrag atenția și celor cu animale de companie. Clujul este la un alt nivel de educație”.

Emil Boc le atrage atenția clujenilor care merg pe malurile Someșului și aruncă mucuri de țigări sau nu strâng după animalele de companie.

Malurile Someșului Cluj-Napoca/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Malurile Someșului Cluj-Napoca/Foto: Municipiul Cluj-Napoca

 

 


Primarul Emil Boc a transmis că a văzut mucuri de țigări în nisipul de pe plaja de la malurile Someșului. Acesta a explicat că orașul Cluj-Napoca este la un alt nivel de educație și oamenii ar trebui să fie responsabili. 

 


„Am văzut câteva mucuri de țigări pe nisipul de pe plajă. Cred că acest lucru nu mai poate să continue la Cluj. La Cluj am trecut un alt nivel de educație și de civilizație, încât cred că știm să punem țigara unde trebuie și să nu o aruncăm pe nisipul de la plajă. Responsabilitatea noastră trebuie să fie pe măsură pentru a ne putea păstra orașul curat. Nu poți pune un polițist în spatele fiecăruia care aruncă o țigară. Clujul e la alt nivel, este la altă ligă”, a transmis Emil Boc, la un post de radio local. 

CITEȘTE ȘI
Clujenii se pot bucura de malurile Someșului, în Grigorescu! Dan Tarcea: „Mai sunt doar mici detalii care trebuie corectate”.

Totodată, Primarul Clujului le-a atras atenția și cetățenilor care au animale de companie. El a explicat că aceștia vor trebui să fie atenți și să strângă după animale atunci când merg pe malurile Someșului. 


„Cei cu animale de companie trebuie să fie riguroși și să curețe după animal. Vor fi sancționați dacă nu fac acest lucru”, a mai declarat Emil Boc. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujul Verde: Florile de mai au colorat malurile Someșului

Ultimele Stiri
abonare newsletter