Administrație

Se lucrează intens pe Platoul Sălii Sporturilor. Cum arată șantierul? - FOTO

Lucrările la platoul din fața Sălii Sporturilor „Horia Demian” Cluj-Napoca se desfășoară în ritm alert.

Lucrările la platoul din fața Sălii Sporturilor se desfășoară în ritm alert. FOTO: Nord Conforest Lucrările la platoul din fața Sălii Sporturilor se desfășoară în ritm alert. FOTO: Nord Conforest

 

 


Intervențiile asupra zonei vor fi finalizate în termenul contractual, apeciază viceprimarul Dan Tarcea.

 


Platoul Sălii Sporturilor se află în lucrări de reamenajare și medernizare. FOTO: Nord Conforest

„Se lucrează intens la platoul Sălii Sporturilor. Lucrările sunt în grafic și estimăm că vor fi finalizate în termenul prevăzut în contract”, a arătat viceprimarul Dan Tarcea.

Parcarea de peste 300 de locuri de pe platoul Sălii Sporturilor va fi redusă major în urma lucrărilor. Platoul Sălii Sporturilor are 1,4 hectare și înainte de începerea lucrărilor găzduia o parcare cu capacitate de 340 de mașini. Zona urmează să se transforme radical, doar 60 de parcări fiind prevăzute pe acest spațiu după reamenajarea și modernizarea pregătită de primărie.


Zeci de arbori, plantați în zonă. FOTO: Nord Conforest

Platoul va fi ocupat de o piațetă care va putea fi folosită pentru târguri, evenimente sau chiar pentru un patinoar și un Târg de Crăciun. De asemenea, vor fi amplasate stații de încărcare pentru mașini electrice, pentru biciclete și trotinete electrice, vor fi montate bănci de granit, coșuri de gunoi noi sau rasteluri pentru biciclete.

Valoarea contractului este de 12.998.021 lei și are ca obiectiv „Revitalizarea culoarului de mobilitate nemotorizată aferent Someșului, modernizarea și extinderea infrastructurii pietonale și ciclistice pe malurile râului zona 3 - Platoul Sălii Sporturilor”.


Platoul va fi ocupat de o piațetă care va putea fi folosită pentru târguri. FOTO: Nord Conforest

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Lucrări neconforme pe malurile Someșului. Constructorul, pus să refacă o alee. Tarcea: „Primăria nu scoate din buzunar niciun leu în plus”

abonare newsletter