Administrație

Emil Boc dă vina pe frig pentru traficul „horror” de la orele de vârf din Cluj-Napoca: „Am văzut și în alte orașe europene”

Traficul de dimineață şi de după amiază este o continuă problemă în Cluj-Napoca. Nu există zi fără ambuteiaje, nervi şi claxoane.

Trafic blocat pe Tăietura Turcului/ FOTO: Info Trafic jud.Cluj Trafic blocat pe Tăietura Turcului/ FOTO: Info Trafic jud.Cluj

 

 


Traficul din municipiul Cluj-Napoca la orele de vârf este o continuă problema pentru șoferii clujeni. Nu există zi fără ambuteiaje, nervi şi claxoane.

 


Traficul a devenit un coșmar pentru șoferi, iar dacă are loc un accident circulația se blochează.

Emil Boc: „E perioada de trecere de la toamnă la iarnă” 

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a dat asigurări că toate acestea vor fi rezolvate.


„E perioada de trecere de la toamnă la iarnă și care aduce complicațiile aferente și se întâmplă peste tot atunci când ai trecere atât de bruscă. Am zis și ieri că aproape ningea și era o congestie de trafic nemaivăzută pentru că toată lumea încerca să circule prudent, aglomerație, am văzut asta și în alte orașe europene. Dar eu vorbesc de calitatea oamenilor de la Cluj, care orice ați spune, e diferită și e de spirit european. Manifestarea aceasta de înțelegere, de anumită toleranță și respect în trafic există. Când vremea se schimbă și congestia și aglomerația devine o problemă”, a declarat Emil Boc la un post de radio local.

Potrivit edilului, există soluții pentru diminuarea traficului de la orele de vârf.


„Noi de aceea lucrăm la proiectele despre care stiți bine că vor duce Clujul la 2030-2050 prin centură, metroul, trenul metropolitan, conectrea Clujului prin pasaje.

Vor duce Clujul la nivelul următor, așa cum acum 10 ani centura Vâlcele – Apahida, prelungirea Bulevardului Muncii au făcut diferența în Cluj-Napoca”, a adăugat edilul.


 

CITEȘTE ȘI:

Trafic INFERNAL pe Tăietura Turcului. Un TIR a rămas blocat în sensul giratoriu. FOTO

FOTO. Trafic blocat în Piața Avram Iancu! Din Zorilor până în centru se fac câte 40 de minute

Ultimele Stiri
abonare newsletter