Actualitate

Zeci de bucureșteni s-au strâns să doneze sânge pentru un bilet la Untold sau Neversea. Edy Chereji: „Am avut în fiecare locație un număr record de participanți”

Zeci de persoane din București s-au strâns de la primele ore ale dimineții pentru a prinde un bilet la festivalul UNTOLD sau Neversea.

Zeci de persoane din București s-au strâns de la primele ore ale dimineții pentru a prinde un bilet la festivalul UNTOLD sau Neversea/ Foto: Diana Maria Voicu - Facebook Zeci de persoane din București s-au strâns de la primele ore ale dimineții pentru a prinde un bilet la festivalul UNTOLD sau Neversea/ Foto: Diana Maria Voicu - Facebook

 

Caravana mobilă a campaniei Blood Network a ajuns în București în perioada 18-19 iunie, iar cei care vor dona sânge în acele zile vor primi bilete la festivalurile Untold sau Neversea.


 

De la primele ore ale dimineții mulți bucureșteni s-au strâns pentru a dona sânge și a primi în schimb un abonament la festivalurile UNTOLD sau Neversea.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Blood Network este cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD. Ajunsă la cea de-a 8-a ediție, campania de donare de sânge BLOOD NETWORK se desfășoară în 2022 în perioada 14 mai – 3 iulie 2022 în toate centrele de transfuzii din țară și în caravanele mobile.

Calendarul caravanelor mobile BLOOD NETWORK 2022


  • București, 18-19 iunie, Parcul Herăstrău
  • Târgu Mureș, 25-26 iunie, Piața Tineretului
  • Oradea, 25-26 iunie, Piața Unirii
  • Constanța, 2-3 iulie, Piața Ovidiu

Neversea 2022 are loc între 7-10 iulie la Constanța, iar festivalul Untold 2022 are loc în perioada 4-7 august la Cluj-Napoca.

Edy Chereji: „Am avut în fiecare locație un număr record de participanți”

„Campania de până acuma a mers foarte bine în toate orașele. Am avut în fiecare locație un număr record de participanți, în medie între 400-500 de donatori în fiecare weekend. Acum la București cu siguranță vom avea un număr și mai mare de donatori, estimăm că vor fi în jur de 600 astăzi (18 iunie -n.red.) și 500-600 duminică.


Știam că va fi o cerere mare în București că vor fi mulți oameni dornici să ajute și ne-am pregătit mult mai temeinic. Pe lângă caravană autocarul special în care se donează sânge mai avem și două corturi unde se poate dona, sunt în total 20 de cadre medicale care sunt implicate în proces.  Suntem încrezători că vom reuși să primim mulți tineri care vor să facă o faptă bună, să salveze o viață și nu în ultimul rând să primească un abonament fie la UNTOLD, fie la Neversea”, a declarat pentru monitorulcj.ro Edy Chereji, organizator UNTOLD Festival.

Întrebat de numărul de participanți la care se așteaptă la edițiile din acest an al festivalelor UNTOLD și Neversea, Edy Chereji a declarat că speră să ajungă la același număr de participanți ca la edițiile din 2019.

„La Untold cred că vom avea o ediție similară cu cea din 2019, vom avea în medie peste 90.000 de participanți pe zi, iar la Neversea la fel ca în 2018-2019 peste 70.000 de participanți”, a adăugat Edy Chereji.

 

CITEȘTE ȘI:

A început campania Blood Network. Clujenii s-au strâns în număr mare pentru a dona sânge în schimbul unui bilet la UNTOLD

J Balvin vine la UNTOLD în această vară

Noi artiști confirmați la Neversea 2022: Alesso, cel care a colaborat cu Katy Perry pentru „When I'm gone”, pe scena principală

Ultimele Stiri
abonare newsletter