Actualitate

Când scăpăm de ploi și furtuni, în Cluj? VEZI prognoza meteo pe toată săptămână

Meteorologii anunță pentru această săptămână temperaturi care vor ajunge până la 28 de grade Celsius, la Cluj. Vezi prognoza meteo pentru toată săptămâna.

Temperaturile vor crește în zilele următoare/ Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Temperaturile vor crește în zilele următoare/ Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

Chiar dacă temperaturile cresc, meteorologii anunță că vom avea parte de zile în care ploaia își va face simțită prezența.


 

Potrivit site-ului AccuWeather, meteorologii anunță temperaturi de până la 28 de grade Celsius în Cluj și un weekend plin de soare.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Prognoza meteo în Cluj

Prognoza meteo în Cluj pentru această săptămână este următoarea.


Luni, 13 iunie, meteorologii anunță o zi în care ploaia își va face simțită prezența, șansele de precipitații fiind de 88%. Maxima zilei va ajunge în jurul valorii de 26 de grade Celsius, iar minima de 14 grade.

Marți șansele de ploaie scad la 1%, însă cerul va fi în mare parte acoperit de nori. Pe timpul zilei vor fi așteptate 23 de grade Celsius, iar noaptea doar 9 grade. Vântul va sufla cu putere pe parcursul zilei (41 km/h).


Miercuri soarele își va face simțită prezența din plin în Cluj, cerul fiind acoperit de nori în proporție de 39%. Chiar dacă soarele va străluci pe cer cu putere, temperaturile rămân în jurul valorilor din ziua precedentă.

Joi, 16 iunie, vremea se încălzește fiind așteptate 26 de grade Celsius. Cerul va fi în mare parte însorit, iar șansele de ploaie vor fi inexistente.


Vineri se întorc ploile, șansele de precipitații fiind de 85%. Cerul va fi predominant înnorat, în proporție de aproximativ 77%. Temperaturile maxime vor ajunge în jurul valorii de 24 de grade Celsius, iar pe timpul nopții vor ajunge la 12 grade Celsius.

Pentru cei care doresc să petreacă un weekend în natură trebuie să știe că vremea va fi de partea lor. 

Sâmbătă în anumite zone ar putea fi câteva reprize de ploaie, șansele de precipitații fiind de 40%. Maxima zilei va ajunge în jurul valorii de 25 de grade Celsius, iar minima va fi de 11 grade Celsius.

Duminică soarele va străluci cu putere, iar pe cer nu vom vedea niciun nor. Pe timpul zilei vor fi așteptate 28 de grade Celsius.

 

CITEȘTE ȘI:

Vântul puternic a doborât un copac peste o mașină în Cluj-Napoca. A fost cod portocaliu de vreme severă

Ultimele Stiri
abonare newsletter