Actualitate

Primăvara asta cumpără o mașină de tuns iarba (P)

Numai mâine nu-i poimâine și primăvara își face resimțită prezența.

Iar odată cu sosirea anotimpului călduros, natura prinde din nou viață, ceea ce înseamnă că revenim la vechiurile obiceiuri în care renunțăm la statul în plapumă până târziu și ne apucăm de meșteșugărit în curte. 
Cu siguranță primul lucru care-ți va atrage atenția va fi iarba sau gazonul, care trebuie tuns regulat astfel încât și curtea/grădina ta să se bucure de un aspect îngrijit. Mulțumită tehnologiei din zilele noastre, această sarcină este floare la ureche prin intermediul unui echipament specializat pentru tuns iarba. De unde, cum să alegi o mașină de tuns iarba și cât de costă, afli în cele ce urmează.

De ce să cumperi o mașină de tuns iarba?


Mașina de tuns iarba îți vine în ajutor ca să scurtezi timpul petrecut la atribuțiile casnice și nu numai. Nu doar că economisești timp prețios pe care-l poți investi în alte activități mai importante sau ca să te relaxezi, dar în același timp, vei realiza finisarea gazonului sau vei tăia iarba ca un adevărat profesionist. Și de ce să nu previi durerile de spate și pierderea anostă a timpului, când în doar câteva minute sau ore (în funcție de dimensiunea zonei) poți avea curtea pusă la punct?

  • Masina de tuns iarba Ruris Dac 150XL, benzina, 5 CP, 173 CC, 4 timpi, 52 cm latime lucru, 1.3 l = 1399 lei
  • Masina de tuns gazon RURIS RX200S, 2.7 CP, 42 cm = 675 lei
  • Masina de tuns iarba Bosch ARM 32 = 458 lei

Cum să cumperi o mașină de tuns iarba?


Mașinile de tuns iarba te așteaptă atât în magazinele de bricolaj sau cele specializate pentru mentenanța grădinilor și a spațiilor verzi, dar totodată sunt de nelipsit din magazinele online.

Îți recomandăm predominant să iei în calcul varianta de a comanda online modelul preferat căci ai mai multe șanse să găsești o mașină eficientă și adecvată nevoilor tale pentru un cost mult mai redus. În acest mod vei putea și să compari ofertele de preț, să iei contact cu recenziile clienților și să-ți faci o viziune mult mai bună referitoare la modelul potrivit. Cu atât mai mult achiziția unei mașini de tuns iarba online este mai bună, cu cât este mai redusă lipsa de experiență din acest domeniu.
Nu uita să ții cont de puterea mașinii de tuns, de combustibilul utilizat, dacă vine sau nu însoțită de accesorii, care sunt acestea și cum îți pot fi de folos.


  • Masina tuns iarba Stiga SLM 3448 AE - 48v 2.0Ah / bateria inclusa = 1619 lei
  • Masina de tuns iarba Ruris Dac 100XL, benzina, 2.5 CP, 98 CC, 4 timpi, 40 cm latime lucru, 1.2 l (Portocaliu/Negru) = 539 lei

Cât costă o mașină de tuns iarba?

Dacă e să ne referim la mașinile de tuns iarba pe care le poți găsi online, fără nicio îndoială acestea au cele mai bune prețuri. În plus, pot fi livrate direct la ușa casei tale fără alte eforturi și implicații extra. 


Vei găsi periodic oferte vaste, astfel încât prețul actual a unei mașini de tuns iarba variază între aproximativ 200 lei și peste 10.000 lei. În costul de achiziție intră performanțele mașinii, în speță eficiența acesteia, precum și cât de nou este modelul pe piață. Astfel, prețul de achiziție pe care-l aloci unei mașini de tuns iarba depinde de nevoile tale personale, dar poate influența și durabilitatea. Asta nu înseamna că cea mai scumpă mașină va fi cea mai bună sau mașina care se va potrivi cel mai bine nevoilor tale. 

În concluzie, pregătește-te de primăvară și achiziționează-ți acum o mașină de tuns iarba! Promoțiile sunt în toi la evoMAG!

Etichete: tuns iarba
abonare newsletter