Actualitate

Un bărbat din Gherla a fost arestat după ce a furat o mașină și a condus fără permis

Un bărbat de 29 de ani din Gherla a fost arestat, după ce ar fi furat un autoturism.

Un bărbat care a furat o mașină, arestat în Gherla. FOTO: IPJ Cluj Un bărbat care a furat o mașină, arestat în Gherla. FOTO: IPJ Cluj


Un bărbat de 29 de ani din Gherla a fost  arestat 30 de zile după ce a furat un autoturism și a condus fără permis de conducere până în localitatea Orman.

„La data de 2 iunie a.c., în urma activităților informativ-operative și a cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Gherla au identificat și reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 29 de ani, din municipiul Gherla, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În fapt, la data de 1 iunie a.c., în jurul orei 23.00, cel în cauză ar fi sustras din parcarea unei societăți comerciale de pe strada Parcului, un autoturism pe care l-a condus până în localitate Orman, apoi a revenit în municipiul Gherla.”, a transmis IPJ Cluj


În baza aspectelor constatate și a probatoriului administrat în cauză, la data de 2 iunie a.c., polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, iar la data de 3 iunie a.c. l-au prezentat magistraților Judecătoriei Gherla, care au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

CITEȘTE ȘI:

Accident petrecut noaptea trecută între Cluj și Oradea. Trei persoane, transportate la spital

Accident în Vânători. O mașină a intrat într-un cap de pod

Ultimele Stiri
abonare newsletter