Actualitate

Doi tineri, prinși drogați la volan prin Cluj! Mai mulți șoferi au condus în weekend sub influența alcoolului

Weekend-ul trecut mai mulți șoferi din județul Cluj au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau sub influența alcoolului, iar doi dintre ei erau și drogați.

Tânăr de 28 de ani, prins drogat  și beat la volan / Foto: pixabay.com Tânăr de 28 de ani, prins drogat și beat la volan / Foto: pixabay.com

 

 


Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost depistat de polițiști vineri noaptea la ora 3:20, când conducea sub influența alcoolului. Bărbatul a fost amendat cu 2.900 de lei și i s-a reținut permisul pentru 3 luni.

 


De asemenea, tânărul a avut și rezultat pozitiv la drugtest, fapt pentru care a fost dus la un spital pnetru prelevarea probelor biologice:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Sub influența băuturilor alcoolice, rezultat pozitiv la testarea drugtest: La data de 28 mai a.c., în jurul orei 03.20, un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din comuna Florești a fost oprit de polițiștii Biroului Rutier Turda, în timp ce se deplasa pe strada Toamnei.


Testarea cu aparatul etilotest a acestuia a indicat o concentrație 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind astfel sancționat contravențional cu amendă în sumă de 2900 lei, iar ca măsură tehnico-administrativă fiindu-i reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe o periadă de 90 de zile.  

De asemenea, cel în cauză a fost testat cu aparatul drugtest, în baza rezultatului pozitiv fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea probelor biologice”, a transmis IPJ Cluj.


Mai mulți șoferi din Cluj, iresponsabili la volan

Tot vineri, dar la miezul nopții, polițiștii din Baciu au depistat o femeie de 44 de ani din Cluj-Napoca ce conducea sub influența alcoolului. Ea avea o concentrația de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă la miezul nopții, polițiștii din cadrul Poliţiei Dej au depistat un tânăr de 25 de ani, din municipiu, care se deplasa cu o mașină pe strada Ecaterina Teodoroiu, deși avea suspendat dreptul de a conduce: „Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv. De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior transportat la o unitate medicale în vederea recoltării probelor biologice”, a transmis IPJ Cluj.

În cursul aceleiași zilei, în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au depistat un alt bărbat, în vârstă de 51 de ani, din comuna Apahida, care nu deținea dreptul de a conduce autovehicule, în timp ce se deplasa cu o mașină pe strada Vâlcele, din municipiu. Cel în cauză a fost oprit în urma înregistrării cu aparatul radar, rulând cu viteza de 75 km/h.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la Fabrica de Pensule din Cluj-Napoca! Pompierii intervin de urgență. VIDEO

Accident rutier într-o BENZINĂRIE din Dej. Două persoane au fost rănite

Ultimele Stiri
abonare newsletter