Actualitate

ACCIDENT grav pe Calea Turzii! Șase adulți și un bebeluș au ajuns la SPITAL

Un accident grav s-a petrecut astăzi pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, fiind răniți șase adulți și un bebeluș.

Accident grav pe Calea Turzii din Cluj-Napoca. FOTO: ISU Cluj Accident grav pe Calea Turzii din Cluj-Napoca. FOTO: ISU Cluj


Șase adulți și un bebeluș de un an și patru luni au fost răniți într-un accident petrecut pe Calea Turzii din Cluj-Napoca. Două dintre persoanele rănite au avut nevoie de ajutorul echipajelor de descarcerare.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe Calea Turzii. Apelul de urgență a venit la ora 12:43, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj de terapie intensivă mobilă și o ambulanță pentru transport personal și victime multiple. De asemenea, în sprijin au venit trei ambulanțe SAJ, precum și o ambulanță a unui serviciu privat. În accident au fost implicate trei autoturisme, două persoane fiind blocate într-unul dintre acestea. Pompierii au extras în siguranță un bărbat de 85 de ani și o femeie de 50 de ani, care au fost transportați la spital. De asemenea, au fost transportați la spital alți patru adulți, precum și un minor de un an și patru luni. Cu toții erau conștienți și cooperanți. Misiunea salvatorilor s-a încheiat în urmă cu puține momente.”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

FOTO. Accident pe Calea Turzii cu trei mașini avariate. Victimele, consultate la fața locului

Accident mortal provocat de un șofer de TIR beat în Maramureș

Ultimele Stiri
abonare newsletter