Actualitate

Temperaturi de până la 27 de grade în Cluj, în această săptămână! Clujenii nu scapă, însă, de ploi

În această săptămână meteorologii anunță temperaturi de până la 27 de grade Celsius în Cluj, dar și ploi de scurtă durată. Vezi prognoza meteo pentru toată săptămâna.

Temperaturi de până la 27 de grade în Cluj, în această săptămână! Clujenii nu scapă, însă, de ploi / Foto: monitorulcj.ro Temperaturi de până la 27 de grade în Cluj, în această săptămână! Clujenii nu scapă, însă, de ploi / Foto: monitorulcj.ro

 

 


Vremea se încălzește, dar rămâne în continuare înșelătoare. Deși temperaturile cresc, șansele ridicate de ploi și furtuni rămân aceleași.

 


Pentru această săptămână meteorologii AccuWeather anunță temperaturi de până la 27 de grade Celsius și șanse de precipitații de până la 88%.

Prognoză meteo în Cluj

Prognoza meteo în Cluj pentru această săptămână este următoarea:


  •  Luni: Câteva averse de ploaie și furtuni - Temperatura maximă a zilei este de 22 grade Celsius, în timp ce minima (pe timp de noapte) scade la 11 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt de 88%.
  •  Marți: O furtună în unele zone - Temperatura maximă a zilei este de 21 grade Celsius, iar minima nopții va fi de 8 grade Celsius, cu 40% șanse de ploaie.
  •  Miercuri: Vreme cu nori și soare - Temperatura maximă a zilei ajunge la 23 de grade Celsius, iar minima nopții la 10 grade Celsius. Șansele de precipitații în această zi sunt foarte mici - de 2%.
  •  Joi: Parțial însorit - Vremea se încălzește radical în această zi, temperatura maximă ajungând la 27 de grade Celsius, iar minima nopții la 12 grade Celsius. Șanse mici de ploaie - 2%.
  •  Vineri: Vreme cu nori și soare - Temperaturile rămân ridicate în această zi. Temperatura maximă va fi de 27 grade Celsius și minima nopții va fi de 13 grade Celsius. Șansele de precipitații vor fi de 25%. 
  •  Sâmbătă: Nori și soare - Pe final de săptămână temperaturile scad, maxima zilei fiind de 21 grade Celsius, iar minima nopții de 8 grade Celsius. 11% șanse de ploaie.
  •  Duminică: O aversă - În ultima zi din săptămână temperatura maximă va fi de 19 grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius. Șansele de ploaie vor fi de 55%.

CITEȘTE ȘI:

Accident la ieșire din Florești spre Cluj-Napoca! Unul dintre șoferi s-a răsturnat cu mașina. Trafic îngreunat. FOTO

Clujul, sub COD GALBEN de ploi și grindină. VEZI până când este valabilă avertizarea

abonare newsletter