Actualitate

ACCIDENT în comuna Țaga! Doi adulți și un copil, răniți după ce mașina în care se aflau a LOVIT un cap de pod. FOTO

Doi adulți și un copil au fost răniți, duminică, 8 mai, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod din comuna Țaga, județul Cluj.

Cele trei victime au fost transportate la spital/ FOTO: ISU Cluj Cele trei victime au fost transportate la spital/ FOTO: ISU Cluj

 

UPDATE ORA 19:30


 

Cele trei victime au fost transportate la spital.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej și Punctul de Lucru Gherla au intervenit în această după-amiază în urma ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism, pe raza localității Sântioana.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. Salvatorii au găsit un autoturism avariat, cu ocupanții ieșiți din acesta. Doi adulți în vârstă de cca 30 de ani și un copil cu vârsta de cca 2 ani au fost consultați și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceștia erau conștienți și cooperanți”, a transmis ISU Cluj.


„În urma coliziunii, conducătorul auto, o femeie de 35 de ani și un copil minor au necesitat îngrijiri medicale de specialitate.

Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, a transmis IPJ Cluj.


ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit polițiștilor, șoferul în vârstă de 33 de ani ar fi pierdut controlul mașinii și a intrat într-un cap de pod.

„Polițiștii intervin la un accident rutier produs pe DJ 109C, în localitatea Sântioana, comuna Țaga.

Din primele informații, conducătorul unui autovehicul, respectiv un bărbat de 33 de ani, din comuna Țaga, în timp ce se deplasa pe direcția Gherla spre Țaga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând într-un cap de pod”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

„Din primele informații este vorba despre un accident în urma căruia au solicitat consult medical trei persoane, dintre care un copil”, a transmis ISU Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Accident GRAV în curbă, pe drumul Sfântul Ioan din Cluj-Napoca! 5 persoane au ajuns la spital. FOTO

Accident cu 4 mașini în Livada, Cluj. Șapte bărbați au ajuns la spital. Se circulă pe un singur sens. FOTO

abonare newsletter