Actualitate

INCENDIU puternic la o casă din Coplean! Acoperișul unei case a luat foc. Flăcările s-au EXTINS și la casa vecină. FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit duminică dimineața în localitatea Coplean, județul Cluj. Flăcările au cuprins acoperișul casei și s-au extins și la acoperișul casei vecine.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale/ FOTO: ISU Cluj Pompierii au intervenit cu trei autospeciale/ FOTO: ISU Cluj

 

UPDATE ORA 11:57


Când pompierii au ajuns la fața evenimentului, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul unei case pe o suprafață de 120 mp.

 


Flăcările s-au extins și la acoperișul unei case aflate în vecinătate, pe o suprafață de aproximativ 30 mp. Drept urmare, în sprijin a fost trimisă încă o autospecială.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


 

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un incendiu care a afectat două case din localitatea Coplean. Apelul de urgență a fost primit la ora 9:04, astfel că imediat au plecat în misiune două autospeciale cu apă și spumă. 


Când pompierii au ajuns la fața locului, incendiul se manifestă generalizat la acoperișul unei case pe o suprafață de 120 mp. Flăcările s-au extins și la acoperișul unei case aflate în vecinătate, pe o suprafață de aproximativ 30 mp. Drept urmare, în sprijin a fost trimisă încă o autospecială. Din fericire, nu au existat persoane rănite. În plus, pompierii au fost ajutați să lichideze incendiul de câțiva localnici, care au intervenit prompt și înainte de sosirea forțelor noastre. Cauza probabilă a incendiului este un coș de fum izolat necorespunzător. Misiunea a durat două ore și jumătate”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Știrea inițială


Trei autospeciale intervin la un incendiu care a izbucnit în urmă cu puțin timp în Coplean, județul Cluj.

Potrivit pompierilor incendiul se manifestă generalizat pe o suprafață de 100 mp.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente la un incendiu care a cuprins acoperișul unei case din localitatea Coplean. Din primele informații, incendiul se manifestă generalizat pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Flăcările riscă să se extindă la o casă din vecinătate, așa că forțele au fost suplimentate. Astfel, 3 autospeciale se află la fața locului. Până acum nu sunt anunțate victime”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

INCENDIU puternic într-o gospodărie din localitatea Chinteni! Două anexe și o casă, cuprinse de flăcări. FOTO

Incendiu la un apartament de pe strada Porii din Florești. VIDEO

abonare newsletter