Actualitate

Bărbatul găsit vineri în pădurea Ciurila este un medic din Mediaș. Victima a fost dată dispărută în urma cu 2 săptămâni

Bărbatul găsit vineri în pădurea Ciurila este un medic din Mediaș, dat dispărut în urmă cu două săptămâni. Anchetatorii au găsit asupra victimei un card de sănătate pe numele bărbatului dispărut.

Bărbatul a fost dat dispărut în urma cu 2 săptămâni/ FOTO: pixabay.com Bărbatul a fost dat dispărut în urma cu 2 săptămâni/ FOTO: pixabay.com

 

 


UPDATE ORA 10:55

Polițiștii au confirmat identitatea bărbatului găsit vineri,  6 mai, în pădurea de lângă Ciurila.


„Bărbatul de 57 de ani pe nume Budai Ștefan din municipiul Mediaș, județul Sibiu, plecat voluntar la data de 21 aprilie a.c., a fost găsit decedat la data de 6 mai a.c., într-o pădure din apropierea localității Ciurila.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

La fața locului a fost direcționată o echipă de polițiști care au demarat verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc decesul, sub aspectul săvârșirii infracțiuni  de ucidere din culpă. La data de 7 mai a.c. a fost stabilită identitatea cadavrului”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.


Știrea inițială

Medicul din Mediaș, dat dispărut la finalul lunii aprilie, a fost găsit mort vineri, 6 mai, într-o pădure din localitatea Ciurila, judeţul Cluj. Corpul bărbatului se afla în uşoară stare de putrefacţie, iar lângă el o sticlă cu apă, potrivit observatornews.ro.


Vineri, 6 mai, un cadavru în stare de putrefacție a fost găsit de o tânără într-o pădure din apropierea localității Ciurila.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat corpul unui bărbat, cu identitate necunoscută, aflat în stare de putrefacție, fără urme de violenţă. Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

„La data de 6 mai a.c., în jurul orei 11.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către o femeie de 26 de ani, prin apel 112, despre faptul că pe un teren împădurit, din apropierea localității Ciurila, a găsit cadavrul unei persoane. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat corpul unui bărbat, cu identitate necunoscută, aflat în stare de putrefacție. În urma examinării exterioare a corpului acestuia nu au fost identificate urme de violență.

Corpul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării persoanei în cauză și stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc decesul, fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de ucidere din culpă”, au transmis, vineri, IPJ Cluj.

Ancheta este încă în desfășurare

Potrivit reprezentanțiilor IPJ Cluj, ancheta este încă în desfășurare la IML dar au găsit asupra cadavrului un card de sănătate pe numele bărbatului dispărut în urmă cu două săptămâni.

Medicul  în vârstă de 57 de ani, din municipiul Mediaș, județul Sibiu a plecat voluntar de la o locuință situată în municipiul Cluj-Napoca, la data de 20 aprilie, în jurul orei 11.30 și nu a mai revenit

„La fața locului s-a găsit un card de sănătate pe numele respectiv și se așteaptă confirmarea”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Cadavru în stare de putrefacție, descoperit lângă Ciurila! O tânără l-a găsit în pădure

L-ați văzut? Un bărbat de 57 de ani a dispărut din Cluj-Napoca

abonare newsletter