Actualitate

Cum va fi vremea în acest weekend la Cluj? Temperaturile maxime vor ajunge la 23 de grade

Vremea se încălzește la Cluj. Meteorologii anunță că vom avea parte și în weekend de câteva reprize de ploaie. Află cum va fi vremea în acest weekend la Cluj-Napoca.

Weekend-ul începe cu soare și se termină cu ploi/ FOTO: Monitorul de Cluj Weekend-ul începe cu soare și se termină cu ploi/ FOTO: Monitorul de Cluj

 

Potrivit prognozei accuweather.com, la Cluj vom avea parte de un weekend plin de soare și temperatura ridicate, însă vor exista perioada în care ploaia își va face simțită prezența.


 

Potrivit meteorologilor, weekend-ul începe cu soare și se termină cu ploaie.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Prognoza meteo pe următoarele 3 zile la Cluj-Napoca

Vineri, 6 mai, cerul va fi predominant însorit, iar maxima zilei va ajunge la 22 de grade Celsius. Meteorologii anunță câteva reprize scurte de ploaie, șanșele de precipitații fiind de 40%. Pe timpul nopții sunt așteptate 8 grade Celsius.


Sâmbătă, 7 mai, vremea se încălzește. Deși cerul va fi în mare parte acoperit de nori, șansele de ploaie scad 2% pe timpul zilei și 3% noaptea. Temperatura pe timp de zi va fi în jur de 23 grade Celsius, iar pe timp de noapte 10 grade.

Duminică, 8 mai, se întorc ploile la Cluj. Șansele de precipitații cresc considerabil pe timpul zilei (88%). Duminică sunt anunțate 21 de grade Celsius pe timpul zilei, iar noaptea 10 grade.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter