Actualitate

Femeie, lovită de mașină în timp ce traversa pe Tăietura Turcului. Victima nu a vrut să depună plângere. VIDEO

O femeie a fost lovită de o mașină, marți, pe strada Tăietura Turcului. Victima a refuzat îngrijirile medicale și să depună plângere la poliție. Șoferița vinovată a rămas fără permis.

Femeie lovită de mașină pe Tăietura Turcului. Foto: Captură ecran video Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ. Femeie lovită de mașină pe Tăietura Turcului. Foto: Captură ecran video Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ.

 

 


„Polițiștii Biroului Rutier Cluj au demarat verificări în urma unor imagini apărute în spațiul public cu privire la faptul că la data de 3 mai, în jurul orei 18.20, o femeie de 28 de ani, în timp ce traversa partea carosabilă pe strada Tăietura Turcului, a fost surprinsă și accidentată, de un autoturism condus de o femeie de 38 de ani.

 


Femeia de 28 de ani a declarat faptul că nu dorește să i se acorde îngrijiri medicale și nu are pretenții de natură penală.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


În cauză, conducătoarea auto, în vârstă de 38 de ani, a fost sancționată contravențional în conformitate cu O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind dispusă măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile”, au declarat Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Sursă video: Facebook/ Grup INFO TRAFIC jud. CLUJ

CITEȘTE ȘI:

ACCIDENT în Cluj-Napoca. Un bătrân a pierdut controlul mașinii, a lovit un semn de circulație și un parapet. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter