Actualitate

Imagini video de la blocul din Florești cuprins de flăcări. Care a fost cauza incendiului care a afectat trei etaje? VIDEO

Un bloc de pe strada Stejarului din Florești a fost afectat de un incendiu izbucnit duminică. Un bărbat de 30 de ani a suferit arsuri și a ajuns la spital.

Trei etaje ale unui bloc din Florești, afectate de incendiu. Foto: Captură ecran video ISU Cluj. Trei etaje ale unui bloc din Florești, afectate de incendiu. Foto: Captură ecran video ISU Cluj.

 

 


UPDATE: Cauza probabilă stabilită a incendiului este o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată

Conform ISU Cluj, flăcările au afectat un apartament situat la etajul 2 și balcoanele situate la etajele 3 și 4 de deasupra acestuia.


 

Momentan nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului.


„La fața locului au fost dislocate cinci autospeciale pentru stins incendii, o autoscară, un echipaj SMURD și unul SAJ. 15 locatari din apartamentele situate pe scara de bloc s-au autoevacuat înainte de sosirea pompierilor. Flăcările au afectat un apartament situat la etajul 2 și balcoanele situate la etajele 3 și 4 de deasupra acestuia.

Un bărbat ce prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare și a feței a primit primul ajutor calificat de la echipajul SAJ. Acesta a fost transportat la spital în stare de conștiență și cooperant”, au arătat reprezentanții ISU Cluj.


Sursă video: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat a suferit arsuri pe față și mâini în incendiul de la blocul din Florești. 15 locatari s-au autoevacuat. FOTO

Incendiu într-un bloc de pe strada Stejarului din Florești! Pompierii sunt la fața locului. FOTO

Accident în Florești. Două femei au fost rănite și au ajuns la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter