Actualitate

Alertă cu bombă la bordul unui avion care urma să decoleze de la București

Mai multe echipe de intervenție au intervenit în această dimineață, în cazul unui alerte cu bombă pe aeroportul Henri Coandă din București.

Alertă cu bombă la bordul unui avion Alertă cu bombă la bordul unui avion

O alertă cu bombă a fost semnalată, vineri dimineaţa, prin 112, la bordul unui avion care urma să decoleze de pe aeroportul Henri Coandă Bucureşti, informează Poliţia Română.
 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


"În această dimineaţă, în jurul orei 6,00, Secţia Regională de Poliţie Transporturi Bucureşti - Serviciul Poliţie Transporturi Aeriene a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că un avion care urma să decoleze de pe aeroportul Henri Coandă Bucureşti va exploda", arată sursa citată.

S-a instituit o celulă de criză formată din specialişti din cadrul Serviciului Român de Informaţii şi poliţiştii de la Transporturi Aeriene şi Frontieră.

Toţi pasagerii din aeronavă sunt debarcaţi şi verificaţi, precum şi bagajele acestora, de către o echipă pirotehnică din cadrul Serviciului Român de Informaţii.

CITEȘTE ȘI:

Bombă de aviație de 50 kg, găsită pe un șantier din Cluj-Napoca. 10 muncitori au fost evacuați

Alertă cu bombă la bordul unui avion Wizz Air! Aeronava a fost escortată până în Ungaria de avioane de vânătoare românești

Ultimele Stiri
abonare newsletter