Actualitate

Când iese soarele la Cluj și scăpăm de ploaie? VEZI prognoza meteo pe următoarele zile

În ultimele zile, județul Cluj s-a aflat sub mai multe atenționări de vreme rea. Vezi când ne vom putea bucura din nou de soare.

Weekend-ul se anunță unul frumos, fără șanse de precipitații/ Sursă foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Weekend-ul se anunță unul frumos, fără șanse de precipitații/ Sursă foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

Potrivit prognozei accuweather.ro, soarele va fi scump la vedere în următoarele zile, însă vom scăpa de ploi la sfârșitul săptămânii.


 

Pentru ziua de marți, 26 aprilie, meteorologii anunță un cer predominant noros. Șansele de ploaie sunt de 88%, iar probabilitate de furtuni cu descărcări electrice este de 35%. Maxima zilei va ajunge în jurul valorii de 19 grade Celsius, iar pe timpul nopții sunt așteptate 7 grade Celsius și câteva reprize de ploaie.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Miercuri, 27 aprilie, sunt așteptate din nou ploi cu descărcări electrice. Șansele de precipitații și de descărcări electrice rămân la fel ca în ziua precedentă. Pe timpul zilei vor fi așteptate 19 grade Celsius, iar noaptea 10 grade.

Joi vremea se răcește, iar șansele de precipitații vor crește (91%). Cerul va fi în mare parte acoperit de nori, iar vântul va sufla cu 33 km/h pe timpul zilei. Temperatura maximă va fi de 13 grade Celsius și minima de 6 grade.


Vineri, 29 aprilie, vremea rămâne la fel de instabilă ca și zilele precedente. Șansele de ploaie rămân ridicate (85%), iar cerul va fi predominant noros. Pe timpul zilei vor fi așteptate 14 grade Celsius, iar noaptea 3 grade.

În weekend vremea pare că-și revine. Sâmbătă probabilitatea de ploaie va scădea considerabil, iar soarele își va face simțită prezența. Maxima zilei va fi de 16 grade Celsius, iar minima 4 grade. 


Ziua de 1 Mai vine cu 1% șanse de ploaie și mult soare. Ziua de duminică vine la Cluj cu o temperatură maximă de 18 grade Celsius și minima de 4 grade.

 

CITEȘTE ȘI:

Avertizare cod galben de inundații în Cluj. Atenționarea, valabilă până mâine

abonare newsletter