Actualitate

Bătaie în trafic între doi bărbați. Unul dintre șoferi, reținut după ce l-a LOVIT pe celălalt cu mașina

Un bărbat de 49 de ani din comuna Mica, județul Cluj, a fost reținut de polițiști după ce ar fi lovit cu mașina un alt șofer cu care s-ar fi certat în trafic.

Agresorul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej pentru dispunerea unei măsuri preventiveFoto: depositphotos.com Agresorul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej pentru dispunerea unei măsuri preventiveFoto: depositphotos.com

 

UPDATE ORA 21:30


 

Potrivit polițiștilor față de  bărbat a fost dispus controlul judiciar.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Știrea inițială

„La data de 22 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Mica, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și părăsirea locului accidentului.


Cercetările au fost demarate în cursul aceleași zile, când,  prin intermediul unui apel efectuat în jurul orei 18.00, la SNUAU 112, se reclama agresarea fizică a unui bărbat, pe raza municipiului Dej, pe fondul unor neînțelegeri în trafic. 

În fapt, între doi participanți la trafic, bărbați de 39 și 49 de ani ar fi avut loc o stare conflictuală, cel din urmă manifestându-se agresiv verbal și fizic. Ulterior acesta, în momentul punerii în mișcare a autoturismului în care se afla, l-ar fi acroșat pe bărbatul de 39 de ani, care se afla lângă autovehicul.


Au fost demarate activități în vederea depistării acestuia, fiind identificat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale.

Cel în cauză urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej pentru dispunerea unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


 

 Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bătaie în trafic între o femeie și un bărbat în Câmpia Turzii! Șoferul, băut și drogat la volan

Bătaie în trafic pe Valea Prahovei. Trei șoferi s-au încăierat pentru că unul nu ar fi dat prioritate. VIDEO

abonare newsletter