Actualitate

Refugiații ucraineni din Cluj se pot spovedi în limba ucraineană. Arhiepiscopia Clujului: „Nu vom înceta să ne rugăm pentru restabilirea păcii”

Refugiații din Ucraina aflați la Cluj au posibilitatea de a se spovedi și de a se cumineca la Colegiul Ortodox Cluj-Napoca.

Refugiații ucraineni se pot spovedi la Cluj. Foto: Facebook/ Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului. Refugiații ucraineni se pot spovedi la Cluj. Foto: Facebook/ Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului.

 

 


„Arhiepiscopia Ortodoxă a Vadului, Feleacului și Clujului vine în întâmpinarea nevoilor de ordin duhovnicesc ale refugiaților ucraineni afectați de conflictul din țara vecină.

 


Ca urmare a constatării prezenței unui mare număr de refugiați ucraineni în Cluj-Napoca, Arhiepiscopia Clujului le oferă acestora posibilitatea de a se spovedi și de a se cumineca”, au anunțat reprezentanții Arhiepiscopiei Clujului.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


Programul liturgic va fi oficiat în limba ucraineană în Paraclisul Colegiului Ortodox „Mitropolitul Nicolae Colan” din Cluj-Napoca, din Piața Avram Iancu, nr. 18 (incinta reședinței mitropolitane), după următorul program:

- Miercuri, 20 aprilie 2022, ora 10.00 – Sfânta Taină a Spovedaniei
- Sâmbătă, 23 aprilie 2022, ora 9.00 – Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.


Spovedania va fi realizată de un preot vorbitor de limba ucraineană.

„Nu vom înceta să ne rugăm pentru restabilirea păcii, pentru ocrotirea și sănătatea celor aflaţi în conflict, dar şi pentru odihna sufletelor şi pentru mângâierea familiilor care i-au pierdut pe cei dragi în acest război”, a mai precizat Arhiepiscopia Clujului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter