Actualitate

Accident GRAV la ieșire din Gilău! 2 femei și un tânăr au ajuns la spital. Mașinile, distruse! FOTO

Un accident grav între două mașini a avut loc la ieșirea din comuna Gilău. Două femei de 30 de ani, respectiv 60 de ani, și un tânăr de 20 de ani au fost transporați de urgență la spital.

Accident GRAV la ieșire din Gilău! 2 femei și un tânăr au ajuns la spital. / foto: isu cluj Accident GRAV la ieșire din Gilău! 2 femei și un tânăr au ajuns la spital. / foto: isu cluj

 

 


Impactul dintre cele două mașini a fost puternic și a cauzat trei victime - două femei și un tânăr.

 


Din fericire, niciunul dintre aceștia nu a rămas încarcerat, dar toți au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Circulația rutieră a fost îngreunată în zonă până când pompierii au eliberat drumul:


„Intervenție la un accident rutier petrecut la ieșire din comuna Gilău: Pompierii din cadrul Detașamentului 2 au intervenit la un accident rutier petrecut la ieșire din comuna Gilău, spre localitatea Căpușu Mare. Astfel, la fața locului s-a deplasat o autospecială de la Garda de Intervenție Gilău, alături de două echipaje SMURD. În sprijin a venit și o ambulanță SAJ, apelul de urgență fiind primit în jurul orei 17:50.

La fața locului, pompierii au găsit două autoturisme avariate. Nu au existat persoane încarcerate. Două femei de cca 30, respectiv 60 de ani, au ajuns la spital. De asemenea, la spital a fost transportat și un tânăr de cca 20 de ani. Cu toții erau conștienți și cooperanți.


Ulterior, pompierii au tractat una dintre mașini, pentru ca circulația să se poată relua pe ambele sensuri”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu în Câmpia Turzii! Un bărbat beat a adormit și a lăsat oala cu mâncare pe foc. VIDEO

Mașină răsturnată în Cluj-Napoca! Trei tineri de 20 de ani, transportați de urgență la spital. FOTO

Accident între Băișoara și Săcel! Două fete, de 17 și 19 ani, transportate la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter