Actualitate

Șoferi beți, depistați vineri noaptea în Cluj-Napoca! Unul avea permisul suspendat, celălalt a fost urmărit de polițiști

Vineri noaptea, șoferii și-au făcut de cap prin Cluj-Napoca. Polițiștii au identificat doi tineri beți conducând pe străzile municipiului.

Șoferi beți, depistați vineri noaptea în Cluj-Napoca!  / foto: depositphotos.com Șoferi beți, depistați vineri noaptea în Cluj-Napoca! / foto: depositphotos.com

 

 


Polițiștii au depistat prima dată un tânăr de 23 de ani care conducea beat și cu permisul suspendat prin cartierul Iris. Băiatul a fost oprit de autorități pe strada Fânașelor, unde a fost testat cu aparatul etilotest.

 


În urma rezultatului s-a dovedit că tânărul avea o concentrație de 0,41 mg/l de alcool pur în aerul expirat:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Un tânăr de 23 de ani, din județul Călărași a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Cel în cauză a fost depistat de polițiști în jurul orei 00.45, în timpul deplasării pe strada Fânașelor, cu un autoturism care figura radiat din circulație. Fiind testat cu aparatul etilotest, tânărului i-a rezultat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în cadrul verificărilor s-a constatat că acesta avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat”, a transmis IPJ Cluj.

Urmărit de polițiști

Mai târziu, un alt tânăr, tot în vârstă de 23 de ani, a fost depistat de polițiști într-o intersecție din Mănăștur. Polițiștii l-au urmărit pe acesta fiindcă nu a oprit la semnalele lor.


Bărbatul avea o concentrație de 0,59 mg/l de alcool în aerul expirat și s-a ales cu un dosar penal:

„În jurul orei 01.00, polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism condus în zona intersecției strada Frunzișului-Izlazului, de un tânăr de 23 de ani, din județul Maramureș.

Cel în cauză nu a respectat semnalul polițiștilor, care au pornit în urmărirea autoturismului, fiind oprit la scurt timp. Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a indicat concentrația de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, se mai arată într-un comunicat IPJ Cluj transmis pe adresa redacției monitorulcj.ro.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un șofer beat din Florești a provocat un accident cu patru mașini și a fugit. Bărbatul a fost prins și arestat

Drumurile Clujului, pline de șoferi BEȚI în weekend! Cinci bărbați, prinși la volan sub influența alcoolului

Ultimele Stiri
abonare newsletter