Actualitate

Accident pe strada Moților. O mașină, proiectată în zidul Spitalului de Copii. O femeie a ajuns la spital

Un accident între două mașini a avut loc, luni, pe strada Moților din Cluj-Napoca. Una dintre mașini a ajuns în zidul Spitalului de Copii.

Femeie rănită în urma unui accident pe strada Moților din Cluj-Napoca. Femeie rănită în urma unui accident pe strada Moților din Cluj-Napoca.

 

 


„A fost alertat un modul SMURD în urma evenimentului rutier de azi-dimineață, iar o femeie în vârstă de cca 30 de ani, a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate, cu afecțiuni ușoare, la prima evaluare”, au precizat reprezentanții ISU Cluj.

 


„La data de 11 aprilie, în jurul orei 06.00, polițiștii au intervenit la un accident rutier pe strada Moților din Cluj-Napoca.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


Din primele date un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus pe același sens de un bărbat de 41 de ani, din Cluj-Napoca, acesta fiind proiectat în zidul unui imobil.

În urma impactului, o femeie de 37 de ani, din autoturismul condus de bărbatul de 49 de ani, a avut nevoie de îngrijiri de specialitate, fiind transportată la o unitate medicală.


Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident mortal în Bonțida. Un bărbat de 45 de ani a rămas încarcerat, iar impactul i-a fost fatal. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter