Actualitate

O femeie a fost lovită în plin de o mașină când traversa strada, în comuna Mihai Viteazu. Victima a fost transportată la spital

O femeie care a vrut să traverseze drumul public, în comuna Mihai Viteazu, a fost lovită în plin de un mașină condusă de un clujean. Victima a fost transportată la spital.

O femeie a fost lovită în plin de o mașină când traversa strada, în comuna Mihai Viteazu. Victima a fost transportată la spital/ Sursă foto: depositphotos.com O femeie a fost lovită în plin de o mașină când traversa strada, în comuna Mihai Viteazu. Victima a fost transportată la spital/ Sursă foto: depositphotos.com

 

Un bărbat de 55 de ani din Cluj-Napoca care se deplasa dinspre Aiud spre Turda, a lovit o femeie de 28 de ani în comuna Mihai Viteazu.


 

În urma accidentului, femeia a fost transportată la spital.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


„La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier pe DN1 E81, în comuna Mihai Viteazu, în afara localității.

Din primele date, o femeie s-ar fi angajat în traversarea drumului public, fiind surprinsă și accidentată de un autoturism care circula pe direcția Aiud spre Turda, condus de un bărbat de 55 de ani. Testarea cu aparatul etilotest a avut rezultat negativ, iar femeia de 28 de ani a fost transportată la spital, din Cluj-Napoca”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


 

Sursă foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Accident pe drumul Oradea - Cluj! Șoferul unei mașini a ieșit de pe drum și s-a răsturnat

O femeie de 43 de ani a ajuns la spital în urma unui accident în Negreni

abonare newsletter