Actualitate

Accident mortal în localitatea Copăceni. Un bărbat de 73 de ani a decedat după ce mașina pe care o conducea a lovit un cap de pod. FOTO

Un accident grav a avut loc, vineri, în localitatea Copăceni din Cluj. Șoferul de 73 de ani nu a mai putut fi salvat și a decedat.

Accident grav cu o persoană decedată în Copăceni. Foto: ISU Cluj. Accident grav cu o persoană decedată în Copăceni. Foto: ISU Cluj.

 

 


„La data de 8 aprilie, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs în jurul orei 17.50, pe DN1 E60, pe raza localității Copăceni.

 


Din primele date, un bărbat de 73 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe direcția Cluj-Napoca spre Copăceni, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod, fiind proiectat în afara părții carosabile.

La fața locului a fost solicitat elicopter SMURD, medicii constatând decesul acestuia. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.


La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD, însă în ciuda eforturilor membrilor ISU Cluj, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au sprijinit aplicarea manevrelor de resuscitare unui bărbat care a fost implicat într-un accident rutier produs pe raza localității Copăceni, alături de echipaje SMURD, SAJ și elicopter SMURD.


La fața locului salvatorii au găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile, iar bărbatul, în vârstă de cca 70 de ani, era întins în afara pe sol și nu mai prezenta semnale vitale. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, semnalele vitale ale bărbatului nu au mai revenit”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident pe strada Corneliu Coposu! Două mașini au fost avariate

Ultimele Stiri
abonare newsletter