Actualitate

Clujul, vizat de AVERTIZARE de vreme deosebit de rece. La munte sunt așteptate ninsori însemnate cantitativ

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de vreme deosebit de rece, ninsori, brumă și îngheț la sol. Avertizarea a intrat în vigoare la ora 10:00.

Clujul, vizat de AVERTIZARE de vreme deosebit de rece. La munte sunt așteptate ninsori însemnate cantitativ/ Sursă foto: depositphotos.com Clujul, vizat de AVERTIZARE de vreme deosebit de rece. La munte sunt așteptate ninsori însemnate cantitativ/ Sursă foto: depositphotos.com

 

 


Vremea va fi deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie, vor fi ninsori moderate cantitativ, brumă şi îngheţ la sol în vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţării, în intervalul 3 aprilie, ora 10:00 - 5 aprilie, ora 10:00, arată o informare meteo publicată duminică de Administraţia Naţională de Meteorologie.

 


Pe parcursul zilei de duminică (3 aprilie) şi în prima parte a nopţii de duminică spre luni (3/4 aprilie) în Crişana, Maramureş, local în Transilvania şi în jumătatea nordică a Moldovei temporar vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, pe arii restrânse moderate cantitativ, iar la munte va ninge.
 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 



Vremea va fi deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie în vest, centru, nord şi nord-est, unde valorile termice vor fi cu 810 grade sub mediile multianuale. În noaptea de duminică spre luni (3/4 aprilie) şi în noaptea de luni spre marţi (4/5 aprilie) temperaturile minime vor fi preponderent negative, local sub minus 4 grade, în special în nordul, centrul şi nord-estul ţării. Se va produce brumă şi pe alocuri îngheţ la sol.

De asemenea, zona de munte din județul Cluj este vizată de un COD GALBEN de ninsori însemnate cantitativ, până în această seară la ora 22:00.


Local în Carpații Orientali și Occidentali, precum și în zonele joase de relief din județele Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mureș, Harghita, Suceava și Neamț, temporar va ninge însemnat cantitativ și se va depune strat de zăpadă.

Sursă foto: depositphotos.com


 

CITEȘTE ȘI:

Când scăpăm de ploaie și frig la Cluj? Prognoza meteo pe toată săptămâna

Ultimele Stiri
abonare newsletter