Actualitate

O clujeancă a primit 224 de ore de muncă în folosul comunității. Femeia avea 6 amenzi neplătite

O femeie din Cluj care nu și-a plătit șase amenzi a fost obligată de instanță la 224 de ore de muncă în folosul comunității.

O clujeancă a primit 224 de ore de muncă în folosul comunității. Femeia avea 6 amenzi neplătite/ Sursă foto: depositphotos.com O clujeancă a primit 224 de ore de muncă în folosul comunității. Femeia avea 6 amenzi neplătite/ Sursă foto: depositphotos.com

 

 


O comună din Cluj a cerut în instanță și a obținut înlocuirea amenzilor cu sancțiunea prestării unei activități în folosul comunității. Instanța Judecătoriei Huedin arată în motivare că zilele de muncă se stabilesc individual pentru fiecare amendă și apoi se face adunarea, scrie clujust.ro.

Solicitarea a fost înaintată de Primăria Gilău deoarece o femeie din comună nu și-a plătit amenzile care erau în valoare de 5.600 de lei, procesele verbale, adunate în timp, nefiind contestate în termen de 15 zile, dobândind caracter de titlu executoriu, fiind comunicate unității administrativ-teritoriale din care face parte femeia.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Conform clujust.ro, administrația Comunei Gilău a constatat imposibilitatea executării silite, motiv pentru care a sesizat instanţa cu prezenta cerere, deoarece femeia nu figurează în evidența fiscală a Comunei Gilău cu bunuri supuse impozitării. 

Citește articolul integral pe clujust.ro


Sursă foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Șoferii prinși băuți la volan în Republica Moldova, petrec o zi la morgă: „Timp de cinci ore este obligat să asiste la autopsie”

Ultimele Stiri
abonare newsletter