Actualitate

Prognoză meteo. Weekend cu PLOI la Cluj. Temperaturile scad simțitor

În acest sfârșit de săptămână, vremea la Cluj va fi ploioasă, cu temperaturi mici pentru această perioadă. Pe timpul nopții, minima ajunge până la -5 grade Celsius.

Prognoză meteo. Weekend cu PLOI la Cluj. Temperaturile scad simțitor/ Sursă foto: pixabay.com Prognoză meteo. Weekend cu PLOI la Cluj. Temperaturile scad simțitor/ Sursă foto: pixabay.com

 

 


Până astăzi, 2 aprilie, la ora 21:00, județul Cluj este sub COD GALBEN de vânt puternic și ploi. 

 


În intervalul menționat, în jumătatea de vest a Carpaților Meridionali, precum și în Carpații Occidentali și în nordul Carpaților Orientali va ploua însemnat cantitativ și se vor acumula 50...70 l/mp, determinând topirea stratului de zăpadă. Local în Banat și Maramureș cantitățile de apă vor depăși 30...40 l/mp.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Temporar vântul va avea intensificări în Dobrogea și în estul Munteniei, cu rafale de 55...65 km/h și izolat peste 70...75 km/h.


Conform AccuWeather, sfârșitul de săptămână vine cu temperaturi scăzute pe timpul nopții și ploi.

Ziua de sâmbătă aduce la Cluj mulți nori, șansele de ploaie fiind de 90%. În ceea ce privește temperatura, maxima zilei va fi de 12 grade Celsius, iar minima de 2 grad noaptea.


Duminică, 3 aprilie, temperaturile scad și mai mult. Pe timpul zilei vor fi așteptate doar 5 grade Celsius, iar pe timpul nopții mercurul din termometre va coborî până la -5 grade Celsius. Chiar dacă șansele de precipitații vor fi mai reduce decât sâmbătă (55%) vântul va suflat cu putere (43 km/h).

Începutul de săptămână se anunță unu plăcut, însă minimele rămân scăzute pentru această perioadă. Luni, 4 aprilie, șansele de ploaie sunt de 25% și cerul va fi acoperit în mare parte de nori. Temperatura maximă va fi de 7 grade, iar minimă de -5 grade Celsius.

 

CITEȘTE ȘI:

Județul Cluj, sub COD GALBEN de inundații. Hidrologii avertizează că se pot depăși cotele de apărare

Clujul, vizat de atenționare meteo cod galben de ploi timp de două zile

abonare newsletter