Actualitate

Doi tineri din Florești, reținuți după ce ar fi furat mai multe aparaturi electrice dintr-o mașină

Polițiștii clujeni au prins doi hoți care au furat mai multe aparaturi electrice dintr-o mașină în Florești.

Doi tineri din Florești, reținuți după ce ar fi furat mai multe aparaturi electrice dintr-o mașină Doi tineri din Florești, reținuți după ce ar fi furat mai multe aparaturi electrice dintr-o mașină

 

Doi tineri de 16 și 21 de ani au fost reținuți de polițiștii din Florești, după ce ar fi furat mai multe unelte și aparaturi electrice, dintr-un autoturism.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au reținut pentru o perioadă de 24 de ore, doi tineri de 16 și 21 de ani, ambii din comuna Florești, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 29 matrtie a.c., în jurul orei 22.00, cei doi ar fi sustras mai multe unelte și aparaturi electrice, dintr-un autoturism aflat parcat pe strada Gheroghe Doja din localitatea Florești, județul Cluj. În urma activităților investigativ-operative, polițiștii i-au identificat și depistat pe cei doi, iar la data de 30 martie a.c. au fost reținuți pentru 24 de ore fiind depuși într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Un șofer beat din Florești a provocat un accident cu patru mașini și a fugit. Bărbatul a fost prins și arestat

ATENȚIE șoferi! Strada Dumitru Mocanu din Florești va fi închisă traficului, începând de mâine

Ultimele Stiri
abonare newsletter