Actualitate

Șoferiță din Ucraina, implicată într-un accident rutier în Valea Luncii, județul Cluj. O femeie a fost transportată la spital. FOTO

O femeie din Ucraina a fost implicată marți seară într-un accident rutier pe raza localității Valea Luncii, județul Cluj.

Femeie din Ucraina implicată într-un accident rutier în Valea Luncii. O femeie a fost transportată la spital. FOTO/ Sursă foto: IPJ Cluj Femeie din Ucraina implicată într-un accident rutier în Valea Luncii. O femeie a fost transportată la spital. FOTO/ Sursă foto: IPJ Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc marți seara pe raza localității Valea Luncii din comuna Mica, județul Cluj. Accidentul s-a produs între două mașini, una condusă de o femeie din județul Cluj și cealaltă de o femeie de cetățenie ucraineancă, care circulau pe sensuri opuse.

 


În urma accidentului șoferița din județul Cluj a fost transportată la spital, însă nu a rămas internată. 

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

„Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 19.30, în interiorul localității Valea Luncii, fiind implicate într-o coliziune două autovehicule, conduse din direcții opuse de două femeie, de 31 și 32 de ani, din județul Cluj, respectiv Ucraina.


Conducătoarea auto în vârstă de 31 de ani a fost transportată la o unitate medicală. Testările alcoolscopice au rezultat negative”, au transmis pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Accident în Piața Unirii din Cluj-Napoca! Un motociclist și o femeie pieton au fost răniți

Accident pe strada Gheorghe Dima din Cluj-Napoca. O tânără de 23 de ani a ajuns la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter