Actualitate

Accident grav în Cheia. Un copil de un an a ajuns în stare gravă la spital. O mașină s-a răsturnat. FOTO

Un accident grav a avut loc, duminică, în localitatea Cheia. O mașină s-a răsturnat în urma impactului, iar un copil de un an a fost grav rănit. O minoră de 15 ani și o tânără de 19 ani au ajuns de asemenea la spital.

Accident grav cu victime în localitatea Cheia din Cluj. Foto: ISU Cluj. Accident grav cu victime în localitatea Cheia din Cluj. Foto: ISU Cluj.

 

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Cheia. Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 17:05, iar la această misiune au fost mobilizate o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

 


În sprijin au fost trimise și două ambulanțe SAJ. Pompierii au găsit la fața locului un autoturism răsturnat și cinci persoane care au ieșit singure afară. Un copil de un an, care prezenta un traumatism cranian, a fost transportat în stare gravă la spital de către echipajul SMURD.

De asemenea, la spital au fost transportate o minoră de 15 ani și o femeie de 19 ani. Acestea erau conștiente și cooperante. Operațiunea pompierilor s-a finalizat în jurul orei 18:30”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.


Mașina, condusă de un țofer de 40 de ani

Conform polițiștilor clujeni, mașina care s-a răsturnat era condusă de un bărbat de 40 de ani.

„Un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Mihai Viteazu, în localitatea Cheia, spre Cheile Turzii s-a răsturnat în afara părții carosabile. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident cu trei mașini în Gilău. Una dintre acestea s-a răsturnat și o minoră de 17 ani a ajuns la spital. FOTO

abonare newsletter