Actualitate

Clujul, locul doi la numărul persoanelor care s-au autorecenzat. VEZI situația pe județ

Luni, 14 martie, a început recensământul populației în România. La 8 zile de la începutul recesământului, Clujul ocupă locul 2 la nivel național la cele mai multe persoane care s-au autorecenzat.

Clujul, locul doi la cele mai multe persoane care s-au autorecenzat. VEZI situația pe județ Clujul, locul doi la cele mai multe persoane care s-au autorecenzat. VEZI situația pe județ

 

 


Potrivit ultimelor date raportate de Institutul Național de Statistică, prin Direcția Județeană de Statistică Cluj, județul Cluj se clasează pe locul al doilea după prima săptămână din etapa de autorecenzare, după municipiul București, având un număr de 34.183 de chestionare completate până în ziua a 8-a, respectiv 21 martie 2022.

 


Conform sursei citate, în municipiul Cluj-Napoca au fost completate 16.953 de chestionare. 

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

 


La nivelul celorlalte municipii s-au completat 1331 de chestionare la Turda, 1305 la Dej, urmate de Câmpia Turzii cu 939 de chestionare și Gherla cu 889 de chestionare completate în total pe parcursul celor 8 zile de autorecenzare și autorecenzare asistată. 

În ceea ce privește mediul rural, localitatea Florești depășeste rata de autorecenzare din municipii, înregistrând în total 3525 de chestionare completate. 


Puțin peste 500 de chestionare s-au completat în Apahida și Baciu, iar peste 300 în localitățile Mihai Viteazu, Luna și Gilău. Situația arată că în localitățile Dezmir și Sânnicoară s-au completat peste 200 de chestionare. La fel se întâmplă și la nivelul orașului Huedin, unde s-au completat 248 de chestionare. Localitățile care depășesc numărul de 100 de chestionare completate sunt: Chinteni, Câțcău, Băișoara, Viișoara, Feleacu și Valea Drăganului.

Atât în cazul autorecenzării online, cât și în cazul autorecenzării asistate, angajatul primește o zi liberă de la stat.

Chestionarul se completează pe site-ul www.recensamantromania.ro, începând cu data de 14 martie. Vezi cum să te autorecenzezi pas cu pas AICI și mai multe instrucțiuni despre autorecenzarea asistată AICI.

Sursă foto: Emil Boc - Facebook

 

CITEȘTE ȘI:

Azi începe recensământul populației! Ce trebuie să faci ca să primești o zi liberă de la muncă?

De ce e important să ne recenzăm? Viceprimarul Dan Tarcea: „În primul rând, există o componentă financiară”

abonare newsletter