Actualitate

Spectacol la Opera Română în seara de Revelion

<p>Opera Naţională Română din Cluj a pregătit pentru seara dintre ani o surpriză pentru iubitorii muzicii clasice.</p>

 

Astfel, în seara de 31 decembrie, cu începere de la ora 18.00 se va juca piesa „Liliacul”, de Johann Strauss – fiul. Invitat în spectacol este tenorul Mihai Lazăr. Regia este semnată de Rodica Popescu Moisa, iar conducerea muzicală de Adrian Morar. Spectacolul durează până la ora 21.15.

Pentru începutul noului an, tot pe scena Operei Române va avea loc un spectacol eveniment. Este vorba despre „Nabucco 12”, de Alexander Hausvater. Spectacolul va avea premiera în data de 15 ianuarie 2012, cu începere de la ora 18.30. „Nabucco 12” este o operă în patru acte, pe muzica lui Giuseppe Verdi, iar libretul este semnat de Temistocle Solera, spectacolul fiind interpretat în limba italiană. „Nabucco 12” va fi dirijat de Adrian Morar, iar rolul principal va fi susţinut, succesiv, de doi interpreţi – Fulop Martin şi Oleg Ionese, acompaniaţi de corul şi orchestra Operei Române.

La Opera Maghiară de Stat, repertoriul anului 2012 va debuta în data de 3 ianuarie, de la ora 18.00 cu reluarea Spectacolului de Revelion, care va fi programat şi în data de 7 ianuarie. Regia este semnată de Annamária Gombár, scenografia şi costumele de Attila Venczel, iar coregrafii spectacolului sunt Melinda Jakab şi Adrian Mureşan. Spectacolul este dirijat de Katalin G. Incze.

Ultimele Stiri
abonare newsletter