Actualitate

Incendiu la o casă din Aluniș, Cluj! Un bărbat de 33 de ani a suferit arsuri. FOTO

Un incendiu a izbucnit duminică la o casă din comuna Aluniș, județul Cluj. Flăcările i-au provocat arsuri unui bărbat de 33 de ani.

Incendiu la o casă din Aluniș, Cluj! Un bărbat de 33 de ani a suferit arsuri. FOTO Incendiu la o casă din Aluniș, Cluj! Un bărbat de 33 de ani a suferit arsuri. FOTO

 

 


Incendiul a avut loc în jurul orei 16:00, iar la fața locului au ajuns două autospeciale ale ISU Cluj.

 


Pe când au sosit ajutoarele, casa era cuprinsă de flăcări:

„Intervenție la un incendiu ce a cuprins o anexă gospodărească în comuna Aluniș. Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un incendiu ce a afectat o anexă gospodărească situată în comuna Aluniș. Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 16:15, iar la această misiune au fost trimise două autospeciale. Odată ajunși la fața locului, pompierii au găsit o anexă gospodărească de aproximativ 60 mp, cuprinsă de flăcări.


Înăuntru erau depozitate lemne și baloți de fân. Un bărbat în vârstă de 33 de ani, care prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare, a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ, trimis în sprijin. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit”, a transmis ISU Cluj.

Incendiu la o anexă gospodărească în Aluniș, Cluj

CITEȘTE ȘI:

Un accident grav a fost evitat în ultima clipă pe drumul din pădurea Făget. VIDEO

Incendiu la o casă din localitatea Crăești! Un bărbat de 26 de ani, consultat de medici

abonare newsletter