Actualitate

Câmpia Turzii preia modelul Clujului! Mașinile parcate ilegal vor fi ridicate

Autoritățile locale din Câmpia Turzii vor ridica toate mașinile parcate ilegal, după ce în ultimele luni mai mulți localnici s-au plâns de autoturismele parcate ilegal.

Câmpia Turzii preia modelul Clujului! Mașinile parcate ilegal vor fi ridicate Câmpia Turzii preia modelul Clujului! Mașinile parcate ilegal vor fi ridicate

 

Municipiul Câmpia Truzii va avea propriul Serviciu de Ridică și Blocări Auto în următoarele luni. Autoritățile locale vor să ridice de pe domeniul public toate mașinile staționate neregulamentar pe domeniul public sau privat.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Mașini multe, parcări puține

Conform datelor prezentate de autoritățile locale, în Câmpia Turzii existau în 2020 un număr de 2.047 de locuri de parcare. Numărul mașinilor înregistrate în Câmpia Turzii este însă de aproape 5 ori mai mare, fiind înregistrate 9.879 de autoturisme.

Numărul mare de mașini și lipsa parcărilor a creat un adevărat haos în ultimele luni pe străzile din Câmpia Turzii. Șoferii au fost obligați să parcheze pe trotuar, în apropierea trecerilor de pietoni sau pe locul de parcare al unor cetățeni care achită abonament pentru acest serviciu.


Cei care vor parca ilegal vor fi amendați cu 500 de lei și vor avea de achitat și serviciul de ridicare al autoturismului.

CITEȘTE ȘI:

Boc dă vina pe rable pentru lipsa de parcări din Cluj: „Zilnic semnez pentru zeci de ridicări!”

Dacă sunteți în Cluj și nu vă găsiți mașina, uitați-vă bine în jur! S-ar putea să o fi mutat cei de la ridicări pe partea cealaltă a drumului!

Ultimele Stiri
abonare newsletter