Actualitate

Explozie urmată de incendiu, la un bloc din Satu Mare. A fost activat PLANUL ROȘU. FOTO

O explozie urmată de incendiu s-a produs, duminică dimineaţă, într-un apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc din Carei, județul Satu Mare.

Explozie urmată de incendiu, la un bloc din Satu Mare. A fost activat PLANUL ROȘU./SURSA FOTO: Carei News-Facebook Explozie urmată de incendiu, la un bloc din Satu Mare. A fost activat PLANUL ROȘU./SURSA FOTO: Carei News-Facebook

 

 


Un număr de 11 persoane au avut de suferit, duminică dimineaţă, în urma unei explozii urmată de un incendiu care s-a produs într-un apartament din Carei.

„În acest moment, şapte echipaje ale pompierilor sătmăreni intervin cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înălţime şi patru ambulanţe SMURD - trei cu echipaj de prim-ajutor, iar una de terapie intensivă mobilă, pentru evacuarea şi acordarea îngrijirilor medicale victimelor rezultate în urma producerii unei explozii la apartamentul etajului patru, dintr-un bloc situat în Piaţa Avram Iancu, din Carei"”, se arată într-o informare de presă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google NewsPotrivit sursei citate, explozia a fost urmată de incendiu, până în prezent înregistrându-se 11 victime. A fost solicitată şi intervenţia elicopterului SMURD de la Jibou.

Evenimentul de la Carei a dus la activarea Planul Roşu de intervenţie.

 

CITEȘTE ȘI:

Anchetă la Spitalul din Satu Mare. Un pacient a fost găsit mort, atârnat de mânerul geamului de la toaletă

Ultimele Stiri
abonare newsletter