Actualitate

Acțiune de sprijin a ucrainienilor, în Florești. Se fac donații de alimente, produse de igienă și haine

O acțiune care să vină în sprijinul persoanelor din Ucraina afectate de război a fost lansată de administrația locală din Florești.

Locuitorii din Florești pot face donații pentru persoanele din Ucraina afectate de război. Foto: Arhivă. Locuitorii din Florești pot face donații pentru persoanele din Ucraina afectate de război. Foto: Arhivă.

 

 


În cadrul acțiunii umanitare se vor colecta produse alimentare (neperisabile) și nealimentare, produse de igienă de primă necesitate, pături ori pachete care să conțină articole de încălțăminte și vestimentare (împachetate și etichetate potrivit categoriei de gen sau vârstă căreia sunt destinate. Donațiile sunt destinate persoanelor afectate de conflictul din Ucraina.

 


„În numele Primăriei Comunei Florești și al meu personal, lansăm un Apel la Solidaritate, adresat întregii comunități locale, organizațiilor non guvernamentale și agenților economici, comunităților religioase care doresc să ni se alăture într-un proiect de suflet și de întrajutorare a poporului ucrainean. Vă rog să ne fiți alături în această acțiune cu caracter umanitar”, a transmis Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești.

Programul de primire a donațiilor este incepand de azi, zilnic între orele 10:00 – 18:00, la sediul Casei de Cultură Florești, de pe strada Avram Iancu nr 142.


Articolele donate care sunt vechi, rupte sau uzate vor fi refuzate.

Relații suplimentare și clarificări la numărul de telefon: 0734778245 (Cristian Senteș).

CITEȘTE ȘI:

Terapia Cluj a donat peste 18.000 de cutii cu medicamente pentru Ucraina: „Suntem onorați să putem contribui”. VIDEO

abonare newsletter