Actualitate

O tânără din Dej, adoptată în SUA, și-a regăsit familia biologică după mai bine de 20 de ani

O tânără de 27 de ani și-a regăsit familia biologică, după ce a fost adoptată la finalul anilor 90 de o familie din S.U.A.

O tânără din Dej, adoptată în SUA, și-a regăsit familia biologică după mai bine de 20 de ani O tânără din Dej, adoptată în SUA, și-a regăsit familia biologică după mai bine de 20 de ani


Tânăra de 27 de ani s-a născut la Dej și ulterior a fost crescută într-un orfelinat din Bistrița până când a fost adoptată de o familie din Statele Unite ale Americii. Ea a postat un anunț pe rețele de socializare prin care a sperat că își găsește familia biologică.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Salutări din SUA! Numele meu la naștere a fost SULTANA ROSTAS. M-am născut pe 30 ianuarie 1995 în DEJ, Județul CLUJ. Am crescut până la 3 ani la Orfelinatul din BISTRIȚA, apoi am fost adoptată de minunata mea familie. Tare mult îmi doresc să găsesc și eu familia biologică.


Numele mamei mele era ROSTAS CORNELIA, iar despre tatăl meu nu am nicio informație. Ce mai știu din documente că aș mai avea 2 surori mai mari, CRUCITA GEORGETA, acum probabil ar avea cam 35 de ani și FLORENTINA BANANA, aproximativ 32 ani. Sper că toate aceste informații să fie de folos și cineva îmi va recunoaște familia biologică, poate chiar ei vor vedea postarea. Tot ce vă rog e să DISTRIBUIȚI în număr cât mai mare. Orice informație aveți despre ei nu ezitați să trimiteți un mesaj in privat paginii. Vă mulțumesc tare mult!”, a transmis Sultana, prin intermediul unui mesaj pe rețelele de socializare.

După doar câteva zile, Sultana și-a identificat familia biologică în localitatea Reteag din județul Bistrița-Năsăud.

CITEȘTE ȘI:

10 persoane au fost reținute după mai multe percheziții la traficanții de droguri din Dej și Gherla

O tânără de la un centru pentru copii abuzați a fost rănită într-un accident. Educatorii au lăsat-o să plece singură. Poliţia ascunde cazul

abonare newsletter