Actualitate

O bătrână de 77 de ani din Apahida a DISPĂRUT fără urmă de acasă. Familia și poliția o caută

O femeie de 77 de ani din Sânnicoară, comuna Apahida a plecat miercuri de acasă și nu s-a mai întors. Cei care o văd sunt rugați să sune la 112.

Femeie din Sânnicoara, dispărută de miercuri de acasă. Femeie din Sânnicoara, dispărută de miercuri de acasă.

 

 


UPDATE: Femeia a fost găsită: „Numita FABIAN VALERIA, de 77 de ani, persoană plecată voluntar la data de 16 februarie, de la locuința sa, a fost identificată în localitatea Sânnicoara, în această zi, în jurul orei 11.00. Persoana a fost condusă la unitatea de poliție pentru a fi verificate și clarificate toate împrejurările plecării sale de la domiciliu”, a declarat IPJ Cluj.

 


Știre inițială:

„Poliţiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 16 februarie a.c, în jurul orei 19.40, FABIAN VALERIA, în vârstă de 77 de ani, din comuna Apahida, sat Sânnicoara, județul Cluj,  a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


Semnalmentele femeii:

- înălțime aproximativă: 1.60 m
- greutate: 60 kg
- păr cărunt
- ochi negri.

La momentul plecării purta un halat de culoare verde cu roz, vestă de culoare mov în carouri, o pereche de pantaloni de trening negri, un batic de culoare maro și o pereche de cizme de culoare negre.


Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV. Lista pensionarilor de LUX din Cluj. Cea mai mare pensie depășește 20.000 de lei

Ultimele Stiri
abonare newsletter