Actualitate

Atenție, șoferi! Testul de verificare a regulilor de circulație nu se mai ține la Complexul Colina

Începând de joi, 17 februarie, testul de verificare a cunoașterii regulilor de circulație rutieră, circulația pe drumurile publice, nu se va mai desfășura la Complexul Colina din Cluj-Napoca.

Atenție, șoferi! Testul de verificare a regulilor de circulație nu se mai ține la Complexul Colina Atenție, șoferi! Testul de verificare a regulilor de circulație nu se mai ține la Complexul Colina

Se schimbă locul de examinare a persoanelor care doresc să își recupereze mai repede permisul de conducere.

 


Serviciul Rutier Cluj anunță că, începând cu data de joi, 17 februarie 2022, testul de verificare a cunoașterii regulilor de circulație rutieră, susținut conform prevederilor art. 106 și art. 106^1 din O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, nu se va mai desfășura la Complexul Colina din Cluj-Napoca.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Potrivit IPJ Cluj, noul loc unde se va desfășura  este la Sediul Serviciului Rutier Cluj din municipiul Cluj-Napoca, str. Albac, nr. 15, jud. Cluj.


Testul se poate susține în fiecare zi de joi (în zilele lucrătoare), începând cu ora 9:00.

Conform IPJ Cluj, persoanele care se vor prezenta pentru susținerea testului trebuie să aibă asupra lor actul de identitate, dovada înlocuitoare a permisului de conducere aflată în afara perioadei cu drept de circulație sau fără drept și un pix de culoare albastră.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter