Actualitate

Mai multe drumuri din județul Cluj, afectate de polei. Traficul, îngreunat în zona de munte

Mai multe drumuri județene au fost afectate de polei. Traficul este îngreunat, mai ales în zona de munte, însă nu există drumuri blocate sau închise.

Mai multe drumuri din județul Cluj, afectate de polei. Traficul, îngreunat în zona de munte Mai multe drumuri din județul Cluj, afectate de polei. Traficul, îngreunat în zona de munte

 

 


Consiliul Județean Cluj informează șoferii că, în dimineața zilei 15 februarie, mai multe drumuri din județul Cluj sunt afectate de polei, iar în județ nu există drumuri blocate sau închise.

 


De asemenea, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopții, mai multe drumuri judeţene, situate mai ales în zona de munte, au fost afectate de fenomenul de polei, circulația rutieră fiind îngreunată.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Starea drumurilor din județul Cluj

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de luni, 14 februarie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 17 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin și Gilău. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 9 utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 13 drumuri judeţene, cu 5 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 70 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. 


Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe 4 drumuri judeţene, cu 3 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 4 drumuri judeţene, cu 4 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 35 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. 

Pe drumurile judeţene situate în zonele Gherla și Dej, intervențiile specifice activității de iarnă în cursul ultimelor 24 de ore au fost minime, de verificare a stării drumurilor și condițiilor de circulație, nefiind necesară folosirea de material antiderapant.


 

CITEȘTE ȘI:

Accident GRAV în Băișoara! Un bărbat a MURIT după ce a încercat să depășească altă mașină. FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter