Actualitate

Un clujean care a ieșit din casă în timpul carantinei, achitat de instanța din Cluj: „Nu constituie infracțiune”

Un clujean care a ieșit din casă în timpul carantiei pentru a merge în instanță a fost achitat de Curtea de Apel Cluj.

Un clujean care a ieșit din casă în timpul carantinei, achitat de instanța din Cluj: „Nu constituie infracțiune” Un clujean care a ieșit din casă în timpul carantinei, achitat de instanța din Cluj: „Nu constituie infracțiune”

 

 


Potrivit clujust.ro, Curtea de Apel Cluj a anulat pedeapsa de 9 luni de închisoare pentru zădărnicirea combaterii bolilor a unui bărbat care a ieșit din casă în timpul carantinei.

 


Clujeanul era suspect de COVID-19, dar a ieșit din casă pentru a merge în instanță, unde trebuia să fie judecat pentru alte fapte.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Starea de fapt reținută cu privire la acestă infracțiune a constat în aceea că inculpatului i s-a comunicat obligația legală de a rămâne la domiciliu declarat timp de 14 zile, deoarece era suspect de COVID-19, iar inculpatul nu a respectat această obligație. Fapta a fost dovedită dincolo de orice dubiu, însă aceasta nu constituie infracțiune”, potrivit magistraților, relatează sursa citată.


Citește întreaga știre pe clujust.ro.

CITEȘTE ȘI:

Un clujean, amendat pentru nepurtarea măștii în Piața Unirii, a câștigat în instanță. „Nu era obișnuit” să o poarte pe stradă

Curtea de Apel Cluj a ACHITAT un primar condamnat la închisoare. Era acuzat de abuz în serviciu

Ultimele Stiri
abonare newsletter